ANASAYFA  |  ÖNERİ VE ŞİKAYET  |  İLETİŞİM

BİYOGRAFİ HABERLER MAKALELER GİYOTİN HAVUZU İLETİŞİM
BULUNDUĞUMUZ YOL | HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi
  KADROMUZ
 
BULUNDUĞUMUZ YOL

YA DA ŞİZOFRENİ CUMHURİYETİ(Mİ)

 

Bu bölümümüzde bir süre TROÇKİ’ye ara veriyoruz.Belli de olmaz, ilerde bir yerde, yolumuz tekrardan patronla kesişir de yani…

 

DİN ile ilgili olarak , derlemekte olduğum notlarımdan aktararak başlıyorum yazımıza…

BAZI ve pek değerli Müslümanlara göre, BİZ insanlar, doğuştan kafir de olabiliyoruz.Çok ilginç bir yaklaşım ve OBSESYON(*) İÇERİĞİNE , muhteşem uyan bir “insan” hali…

OBSESYON/ kısaca takıntı, saplantı / deyince, 2006 yılında , bir devlet sağlık kurumunun( İstanbul’da)  PSİKİATRİ bölüm başkanıyla , aramda geçen bir konuşmayı , birkaç cümle ile özetlersem, sanırım yazımız, hayli renklenmeye doğru gider gibime geliyor.

HOCA, genel olarak , rahatsızlıklarda , çok gerekmedikçe İLAÇ kullanmamaktan yanadır. Kendisine PROZAC ilacını sormamdan dolayı, sohbet genişledi ve çok hassas uçlara doğru yürüdü…HOCA, ayrıca,ülkemizde ŞİZOFRENİ konusunda, dünyaca bilinen hekimlerimizdendir.

Şimdi hocamıza kulak verelim …

“” Elimizde, devlet olanakları ile tespit edebildiğimiz geniş bir ŞİZOFRENİ nüfusu / hasta topluluğu var. Bu sayı, yaklaşık  YEDİBUÇUK milyon cıvarındadır.KAYDA alamadıklarımızı da , göreceli olarak katarsak, bu sayıya ONMİLYON diyebiliriz…””

Şu anda ülkemizin tahmini nüfusu 73 milyondur.ŞİZOFREN sayısının , HİÇ artmadığını varsayarsak, demek ki, mevcut halde , nüfusumuzun %15i ŞİZOFRENİ hastasıdır.Şimdi önce OBSESYONA sonra da ŞİZOFRENİ ye bir göz atalım ve ne olduğu hakkında birkaç kelime aktaralım…

 

OBSESYON:

Türkçesi saplantı. Bir ruh hastalığı. Genelde 18-20 yaslarda cikar. 
hastanin sacma oldugunu bildigi ama bir turlu kafasindan atamadigi sorularla bogusmasida denilebilir. ilerleyen asamalarda bu sorulari kafasindan atmak icin hasta el yikama, esya sayma gibi davranislara gider ki buna obsesif kompulsif davranislar denir. genetik oldugunu soylerler, tedavisi zor ve uzun surer. genelde doktor ilk olarak antidepresan tedavisine ardindanda psikoterapiye basvurur. sonuc olarak mantikli insanlar bu saplantilarla savasmasini ogrenir. 

obsesif kompulsif bozukluklar (okb) oldukça yaygi olarak görülür. fakat bu sıklıkta olduğu yeni yeni anlaşılmaktadir.”” Serotoninin””” bu bozuklukta merkezi bir rol oynadigi bilinmektedir. “”okb “”sıklıkla geç adölesan/ ERGENLİK  döneminde görülmektedir. “”erkek ve kadın”” dağılımı eşittir.

hastalığın semptomları / BELİRTİLERİ ; zorlayici, davetsiz düsüncelerin hastalarda tekrarlayici, adet edinilmis hareketlerin olusmasina neden olmasi ve bunlarin günlük yasami etkilemesidir. hastalar bu davranis ve düsüncelerden sIkIlmIs olsalar da nadiren davranislarinda isteklidirler. başarılı BİR teşhis doktor tarafından ayrintili sorgulamayi gerektirmektedir.

tedavi, semptomlarin / BELİRTİLERİN azaltılmasına yönelik olmakla beraber tamamen düzelme enderdir…

 

Tamam mı , ŞİZOFRENİYE geçiyoruz şimdi…

 

“”Şizofreni; kişinin düşüncesini, hareketlerini, duygularını ifade şeklini, gerçeği algılamasını çarpıtan ve kişinin diğerleriyle ilişkilerini bozan ciddi bir beyinsel rahatsızlıktır. Şizofreni hastaları çoğunlukla toplumda, işte, okulda ve ilişkilerde problem yaşarlar. Şizofreni hayat boyu süren bir hastalıktır, doğru tedaviyle kontrol altına alınabilir. Yaygın inanışın aksine şizofreni bölünmüş kişilik değildir. Şizofreni kişinin neyin gerçek neyin hayali olduğunu anlayamadığı bir zihinsel hastalık, bir psikozdur. Zaman zaman psikotik rahatsızlığı olanlar gerçekle ilişkilerini kaybederler. Dünya kafa karıştırıcı düşünceler, görüntüler ve sesler karmaşası gibi görünebilir. Şizofrenlerin davranışları çok garip hatta şok edici olabilir. Hastalar gerçekle ilişkilerini kaybettiklerinde oluşan ani kişilik ve davranış değişikliklerine psikotik epizod adı verilir. Şizofreninin şiddeti kişiden kişiye değişir. Bazıları hayatlarında tek epizod yaşarken, diğerleri birkaç tane epizod yaşar, bu epizodlar arasındaysa nispeten normal bir yaşam sürerler. Şizofreni belirtileri nüksetme (relaps) ve duraksama (remisyon) olarak bilinen döngüler esnasında kötüleşebilir ve azalabilir.””

 

Hocama kulak vermeye devam ediyoruz …

“ Biz devlet olarak, tüm hastalarımıza , hiç olmazsa , 2 ayda **bir hafta** YATAKLI tedavi vermek zorundayız.AMA olanaklarımız son derece yetersiz. EN fazla 100 00 ŞİZOFRENE ulaşabiliyoruz TÜM ülke sathında “ demez mi HOCA!!!

Şimdi 73 milyonluk bir nüfusun , bu hesaba göre , % 15’i şizofren yani yaklaşık 11,12 milyonu .Bundan devlet denetimindeki 100 000 şizofreni çıkarsak ne yazaaar,çıkarmasak ne yazar…

HOCAM , halen  mektebinde,ŞİZOFRENİ ile boğuşmaya devam ediyor…

 

ŞİMDİ, böyle bir ülkede yaşıyor gerçeğimizi aklımızdan çıkarmadan , aşağıdakileri ,  bu gerçeğe  göre okuyoruz…

 

 

Doğuştan kafir olanlar yani islamla ilgisi olmayan veyahut pek “ makbûl / geçerli ”  HALİ HAZIR Müslümanların düşündükleri,arzu ettikleri,hatta kendilerince hak olarak istedikleri TARZ ve SEVYEDE , düzeyde  Müslümanlıkla irtibatı olmayan toplumlar,kimbilir ; KÜBA-ÇİN-PAPUA YENİ GİNE hatta ben şahsen…

Olabiliriz sanırım…

Şimdi  MÜSlümanlar yırtınır, debelenir durur…

KURANDA öldürme emrinin bir yığın önşartı var “” diye”…

YALAN değil , doğrudur da. ANCAK , kuran bu gerçeği , büyük bir ustalıkla örter ve mevzuyu lâf kalabalığına getirir…

ÖRNEĞİN bakara 253 çok ilginç duruyor karşımızda. Gidin, iyice tetkik edin , tefekkür ederek tetkik edin ama.

HİLE, hurda şurda :

KURAN kafasına göre takılır .

Bu benim fikrim.

BEN böyle arzu ediyorum şeklinde , manyakça bir tutumdan dolayı değil. BİZZAT kuran okumalarımdan elde ettiğim, gördüğüm , kanaat getirdiğim, özgürce bulduğum bir  sonuç.

Sürekli doğrudan ve dolaylı anlatımla , fitne çıkaranlardan söz eder.SANKİ kuran gelene kadar , DÜNYA kan gölü, yalan deryası, kıyametin koptuğu bir gezegen…

KURAN, bütün bu fitneyi vs ortadan kaldıracak yani…

 

SONRA …

Kuranda sürekli yerli,yersiz tekrar edilen bir ifade var…İyi dikkat edin …

ŞAYET DİLESEYDİ…

Örneğin YAHUDİLERE denir ki, biz sizi bir zaman bütün varolanlara üstün kılmamışmıydık!

Yahudiler, kendilerine yapılan bu kıyağa(!) , bu “” güzelliğe” nankörlük etmişler, bunun üzerine canı sıkılan Allah baba da , onları cızzz ederek , kıyamete kadar cezalandırmış…

Demek ki yine öyle bir “” dileme” var ortalıkda…

Yine Yahudilere hitaben denmektedir ki, onların savaş ve fesat çıkarma gayretleri , kıyamete kadar Allah tarafından ( yani kuranın allahı tarafından ) önlenmiş, yolu kesilmiş.

PEKİ yıllardır orta doğuda yani FİLİSTİN’de kan döken, ortalığı kırıp geçiren ESKİMOLAR mı diye bir soru geliyor insanın aklına!

Rahman suresi 56 ve 74 ve Muhammed suresi 15. Ayet geldi aklıma her nedense…

Bu ayetlerde ne mi yazıyor! O kadarını da kendiniz bulunuz,zahmet olmazsa.

Madem ki kuranın ( incilin tevratın zeburun vs )sahibi ve arkalayanı, kâinatın yaratıcısıdır.O halde neden Müslüman ülkelerin çoğu , daha dünkü çocuk (!) ABEDe’nin ve uzun yıllar kan dökerek , din taassubunu yenebilen Avrupa finans-kapitalinin  sürekli ve zorunlu MÜŞTERİSİ durumundadır!!!

BUNA Müslüman bilim(!) adamlarının vereceği cevap,muhtemelen ,çöküşte olan islamın yarın ( MUTLAKA) sırası gelip, üstünlüğü ele geçireceği tarzında “ nevrotik(*)” TARZDA , kendini aldatmadan başkaca bir şey olmayacaktır.

Buna PSİŞİK GEVİŞ GETİRME desem uyar mı acaba!

 

(*)Nevrotik, duygu bozukluğu yüzünden aşırı şefkat isteme, odaklanamama, güvensizlik, plan yapamama, düşmanca ve saldırgan tutumlar içinde olma, anormal seks davranışları, nefret, kin gibi kişiyi sağlıklı kişilerden ayıran tutum ve davranışlar sergileyen kişilik durumu…

 

Evet,ben böyle düşünüyorum…

ELDEKİ veriler bağlamında , gezegenimize , aklı selimimle , şöööyle bir baktığımda, BİLİM ve TEKNOLOJİ anlamında , 2015,2016 da, emperyal batıya kafa tutabilecek yegâne İSLAM ülkesinin İRAN olabileceğini öneriyorum.

“” İRAN”” son  elli yılda , entelektüel / kozmik DÜŞÜNSEL üretim olarak, ALİ ŞERİATİ-SEYİD HÜSEYİN NASR-DARYUS SHAYEGAN gibi dünya çapında ZİHİNLER çıkarırken  , PETRO DOLAR orospusu ülkelerin ,benzer konulardaki halini anlamak ister misiniz!   

MISIRLI bir “” allame””, evli erkeklerin , ölen eşlerinin cesetleriyle, kaçıncı güne kadar zykişebileceklerine yönelik, derin beyanda bulunmuştu.

HATIRLADINIZ MI!!!

Son günlerde de , karşı denetimini yapmamakla birlikte , bir öbek PAKİSTANLI “” allamenin”  , tecavüz konusunda, “””DNA yı “”” kabûl etmeyip, DÖRT adet erkeğin şahitliğinin esas alınması gereğini açıkladıklarını görüyor ve okuyoruz basın araçlarında.

Bu beyan/bildirim ,şu şekilde de anlaşılabilir:

EY PAKİSTANLI GILMANLAR… İstediğiniz karıyı-kızı, sotaya yatırıp, zykebilirsiniz. NASILSA 4/DÖRT kişinin görmesi/ şahitliği  haniyse imkânsız olacağına göre, götü kurtardınız demektir.

YAHUT da…

DÜŞÜNEBİLİYOR musunuz!!!

ADAM bir cesetle , daha kaç gün zykişilebileceğini bildiriyor.

İSLAM dini adına.

Bu dinin takipçisi memleketlerden TIK yok.

YANİ…

 

“””Tıksız “”” durumdaki tüm ülkeler , bir manada , ÖLÜ ZYKİCİ oluvermiyorlar mı…

MAİDE suresi, 64. Ayet…

Prf suat yıldırım dan( eyvah , adam paralelci ):

 

Yahudiler: "Allah’ın eli bağlıdır." dediler. Hay kendi elleri bağlanasılar!Hay dediklerinden dolayı mel’ûn olası adamlar! Hayır, hiç de öyle değil! Allah’ın iki eli de açıktır. Dilediği şekilde infak eder. Rabbinden sana indirilen âyetler, mutlaka onlardan birçoğunun azgınlığını ve gâvurluğunu artıracaktır. Bununla beraber, Biz onların aralarına, kıyamete kadar sürüp gidecek bir kin ve nefret bıraktık. Her ne zaman onlar savaş çıkarmak için bir yangın tutuşturdularsa Allah onu söndürdü. Sırf fesat çıkarmak için dünyanın her tarafında koşup dururlar. Allah müfsitleri sevmez.)

YUKARDA da bildirdik …

MAİDE 64’ün bildirdiğinin aksine, yıllardır orta doğuyu kana bulayan Yahudi siyonizmi değil bu durumda…

PEKİ KİM…

  1. PATAGONYA ‘daki TOLTEK kabilesi.
  2. YENİ ZELANDA dolaylarında mukîm MAORİ yurttaşları.
  3. İÇMOĞOLİSTAN’da yaşayan TUVA(!) Türkleri…

ASLINDA bu tespitlerimizin heeeç birisi İslam değil.

Hepsi yalançı peelivan …

Yaaa…



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

    Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış..!



 
 HABERLER
 
EKSİK OLMAYIN YAŞIYORUM
13. BÖLÜM

Tarih : 20.04.2024
Devamı...
 
 
TUTUNAMAMAK
12. BÖLÜM

Tarih : 17.04.2024
Devamı...
 
 
 
 MAKALELER
 
BİR EMİNE ROMANI
İÇ DÜNYA ÖYKÜSÜ

Tarih : 10.01.2024
Devamı...
 
 
sonbahara merhaba
candan ve gönülden

Tarih : 14.10.2023
Devamı...
 
 
 
 GİYOTİN HAVUZU
 

2. BUYRUN
DEMEKKİ NEYMİŞ

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
7. BÖLÜM

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
6. BÖLÜM

Tarih : 26.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
5. BÖLÜM

Tarih : 25.02.2024 |
Devamı...

 


 
 

 
 
ANASAYFA BİYOGRAFİ SIK KULLANILANLARA EKLE GİZLİLİK İLKELERİ İLETİŞİM


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.

HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi | huseyinsungur.com © Copyright 2015-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA