ANASAYFA  |  ÖNERİ VE ŞİKAYET  |  İLETİŞİM

BİYOGRAFİ HABERLER MAKALELER GİYOTİN HAVUZU İLETİŞİM
ORTAÇAĞ DAN | HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi
  KADROMUZ
 
ORTAÇAĞ DAN

SELAM GETİRMİŞEM!!!

AKŞAM yemeğinde hanım, “Biliyor musun CB gene ne demiş” deyince,genellikle siyasetten uzak duran eşimin bu alışılmadık heyecanı karşısında,kendisine aynı sıcaklıkla karşılık vererek, “Ne demiş “ diye sordum.

(( Bu yazı, dün gece yarısından sonra yazıldı. Dolayısıyla bugün ajanslara düşen RTE’ın ,istifasının istenmesinin, ülkenin parçalanmasını istemekle eşdeğer olduğu beyanatının ayrıca yazısını yazacağız,merak edenlerimiz varsa, bilgileri olsun efendim…))

“Ben olmasam bu devlet batar”” DEMİŞ .

“Nerden duydun,biliyorsun “ dedim…

“ Arkadaşlar söyledi “ dedi.

Sağlam ve güvenilir bir kaynaktan teyid edilmedikçe,” arkadaşımdan duydum”---“ öyle söylüyorlar””--- “görmüşler “” --- “” diyorlarmış “” gibi MİŞli geçmiş zaman kipli (( EKLİ)) , samimi de olsa, DİLEK cümlelerini ciddiye almıyorum.

“DİYANET işleri başkanı “ dedi ki…

En çok uğraşılan bir kurumdur meselâ. Haaa , diyanet işleri başkanının da , AYRICA , ciddi derecede yetersiz birisi olduğunu , makamının adamı olmadığını düşünüyorum.

ANCAK “Cb” Recep Tayyip Bey’in, bu ve benzer bir cümleyi, rahatlıkla ve üstelik büyük bir inançla söyleyebileceğini düşünüyorum.

BUNLARI düşünürken , belleğim beni, 2000lerin öncesine götürdü.STAR TV , HENÜZ CEM UZAN’ındı.

Recep Tayyip Bey’in sahabelerinden birine satılmamıştı. BURADA sahabe sözünü özellikle kullanıyorum, zira , bazılarının basına yansıyan,akseden RECEP TAYYİP Bey taraftarlığı , muhtemelen SAHABElik şeklinde tarif edilmesi gerekir  kanaatindeyim.Bu kanaatte, elbette yanılma payım da olması muhtemeldir.

O zaman , KADİR ÇELİK , Perşembe akşamları,gece yarısına doğru , OBJEKTİF haber isimli , canlı yayın program yapıyordu.

O gün,canlı yayına , PRF KEREM DOKSAT (*) ve memleketin ilk “” vergi mükellefi” MEDYUM’u , ANKARALI , Medyum RECEP(**) katılıyordu.

(*) Psikiatri profösörü.

(**)http://www.medyumrecepkaplan.com/ bizzat kendi kurduğu ve bu suretle yeminine sadık kalmadığının delili olan  sitesi ///

MEDYUM RECEP, iki dirhem bir çekirdek giyinmiş,”Kadir abisine” verdiği söz uyarınca, evvelâ kendini anlatacak, PRF DOKSAT not tutacak, sonra sırayla, tuttuğu notlara göre PRF DOKSAT , MEDYUM RECEP(!) analizi yapacak ve nihayet , MEDYUM recep, ahalinin önünde,yani canlı yayında, bir daha MEDYUMLUK yapmayacağına dair , yemin edecekti.

SİTESİNİN varlığından da anlaşılacağı üzere , MEDYUM RECEP de, diğer başka bazı recepler gibi, yeminine sadık kalmamştır.

PEKİ programda ne olmuştu da, bizim aklımız / belleğimiz, aniden oraya gitti…

MEDYUM RECEP, kendini anlatırken , bir özelliğine dikkat çekmişti.

Bu özellik , halk arasında , (( sitesinde de göreceğiniz gibi )) OCAKLILIK denilen , özel bir insan olduğunun altını ısrarla çiziyordu.

İSMET ZEKİ EYÜPOĞLU’nun , doyumsuz , “”ANADOLU’da HALK İNANIŞLARI””çalışmasına , en azından bir göz atarsanız, yazımızın  endişesini ,sanırım daha çok duyarsınız.

KENDİSİNE, Allah(!)  tarafından , bir CİN vasıtasıyla özel yetenekler verildiğini,istediği ailelerin evlilik düzenlerini bozup, istemediklerini bozmayacağını ,mutluluklarını pekiştireceğini , üstüne basa basa anlatıyordu.

DOKSAT HOCA, özellikle sözünü kesip, “” buraları” yanlış anlayıp, anlamadığını RECEBİME teyid ettirmek istedi.

RECEBİM de hiç yüksünmeden, hocanın anladığı şekilde anlattığını teyid etti.

DERKEN Doksat HOCA , söz alıp :

“ Kadir Bey, bir insan , kliniğimize gelir, bir derdi olduğunu söyler ve biz de onu dinlerken, kendisinin , “”bu beyefendinin dediği gibi””, SEÇİLMİŞ ve ÖZEL bir insan olduğunu beyan ederse , biz bu insanımızı, derhal YATAKLI MÜŞAHADE / gözlem altına alırız”…

DEMEZ Mİ!!

Yıllardır psikiatri okuyan birisiyim.

OKURLARIM, arkadaşlarım bilir. TIBBİYENİN ilk iki senesindeki KADAVRA dersinden çok ürktüğüm için, tıbbiyeye girme serüvenine hamle etmedim…

EDEMEDİM.

AMA bu yazıyı bile klavyeye almadan önce, çocukluk arkadaşım olan bir PSİKİATRİ PROFU ile yarım saat kadar , görüntülü görüşme yapıp , aklında yararlandım, danıştım…

BURALARI sıkı MÜSLÜMANLARIMIZ okumayabilirler…

YA da sıkı dindarlarımız.

“” BEN OLMASAM DEVLET BATAR” sözü , sıkı bir cümle.

ACAR bir cümle.

İDDİALI ,çok iddialı bir önerme.

İNSANIN nefesi daralabilir böyle bir cümle kurarken.

DARALMALI da…

BEN, yakın bir geçmişte , hem TARSUS hem de MERSİN idman yurdu ile ayrı ayrı zamanlarda, başkanlık düzeyinde  temas etmiştim.

HER iki başkana da // Burhanettin K. Ve Ali K. Beylere // takımı bana emanet ettikler itakdirde, işime katiyen karışmamaları şartıyla, makûl bir süre içinde, takımı yalnız süper lig şampiyonu yapmakla kalmayıp, Avrupa şampiyonlar liginde de FİNAL oynatabileceğimi beyan ettim, etmiştim !!!

ŞİMDİ tabi ki merak ediyorsunuz , bu işin sonu ne oldu veyahut başkanlar, bana  ne yaptılar diye!

BURHANETTİN K. , Tarsus’taki eski belediye binasındaki odasında , kendince haklı olarak , üzerime yürümüştü.

ALİ K.’ya ise bu dileğimi , başdanışmanı iletmişti.

DANIŞMANI olan beyin bana ilettiğine göre, ALİ K. Başkan, benim için , “ Dellenmiş mi bu adam” cinsinden tepkili cümleler kurmuştu.

TARİHE Osmanlı manyağı olarak, kürt tarihi manyağı olarak, cengizhan manyağı olarak bakmayıp, akıllıca göz gezdirirseniz, TOPLUMU hipnotize etmeye çalışan , bu tür ilginç şahsiyetlerle karşılaşabilirsiniz.

AKLIMA ilkin ,HER NEDENSE “” antik Atinalı” devlet adamı ve asker , ALKİBİADES geldi.

ALELADE bir sokak köpeğine , muazzam bir para vererek satın alır;bugünün parasıyla yaklaşık 350 altına “ diye “ bildiriyor ,aklı başında tarihi kaynaklar.

SONRA da kuyruğunu kestirir.

RİVAYET edilir ki, ALKİBİADES, ne yapıp yapıp, bu kuyruksuz köpeğini, ATİNA parlementosuna üye diye seçtirir.

Şimdi , Recep Tayyip Bey CB seçildiğinden bu yanan, çok ciddi bir cb LIĞI başdanışmanlığı atamaları oluyor.

HANGİ ölçü, hangi değer , hangi bilgi , hangi birikim ile örneğin YİĞİT BULUT, ETYEN MAHÇUPYAN ve en son olarak da basketçi HİDAYET TÜRKOĞLU!!!

ESKİ “” ATİNAYA “ bakıp halimize şükür mü etmeliyiz diye ,insanın aklına gelmiyor da değil …

ŞİMDİ tekrardan tarihe , yine ısrar ettiğimiz sağ duyu ile baktığımızda görüyoruz ki, İNSANLIK , din(ler) adına veyahut DİNLERDEN çok ama çok çekmiştir.

ÇEKMEKTEDİR…

DİNLERİN, insanlık tarihindeki akıttığı kanın dökümünü buraya aktarırsak, ALKİBİADES’in , uyuz sokak köpeği, bu kıyımın yanında , İNCİ tanesi gibi kalır.

HİÇ bir zaman unutmuyoruz, DİNLER, sizlere kaktırıldığı gibi, kat’i surette , göklerin bir yerinde ikamet eden ve adına da ALLAH(*) denilen, doğmamış-doğurulmamış-  sonsuz ve ölümsüz olan bir yüce varlığın , aracıları vasıtasıyla , yeryüzüne ilettiği bir OLGU – KAVRAM- ANLAMA ALANI – YAŞAM biçimi falan değildir.

(*) ALLAH sözcüğünün , insanın dinleri keşfettiği yüzyıllardan bu yana , değişik ama birbirine yakın isimleri olmuştur.DİKKATLİ okurlarımız, ara sıra bu isimleri belirttiğimizi kolaylıkla görürler.

DİNLERİN bahanesi hep aynıdır.

“” BİZİM gibi olacaksın.””

Olmazsan , Müslümanlıkta cizye vergisi öderdin “” o zamanlar”.

Şimdi ise İŞİD Dİ DAEŞ Dİ , kafa kesiyor…

SONRA da SUUD dışişleri bakanı EL ZÜBEYR bilmem ne, münihteki bir konferansta , “” Biz onları Müslüman saymıyoruz ki” diye aklı sıra , dünya kamuoyunu rahatlatıyor.

PEKİ madem bu denli “” özgürlükçüsünüz/ anlayışlısınız ” diye sormak istiyor insan , bu genç bakana…

NEDEN ülkenizde  yabancı uyruklu Müslüman ülkelerden gelenler, yani sizin ağzınızla  söylersem, beyaz renkli “” IQAMA” belgesi verdikleriniz , canları içki isterse, bunu da sizden gizli yapmak zorunda kaldıklarında, Allah etmeye yakalandıklarında , derhal kafasını KESİYORSUNUZ!

SANA ne o zaman!

Onun Müslümanlığının tapu kaydı sen misin!!!

PEKİ neden HİND yarımadasında , aklım erdi ereli , HİNDULAR Müslüman ve sih inanırları kesmek için FIRSAT kollarlar.!!!

“” BEN OLMAZSAM BU DEVLET BATAR”…

MESELE bu “” iktidar bağımlılığı” kanıtı cümlenin , bir CB tarafından söylenmesi değil.

ORTALIKDA dolaşıyor ve dolaştırılıyor olmasının , kimi TOPLUM kesimeleri arasında yaratabileceği , olası / muhtemel , “” elektron / proton” çarpışmalarıdır.

MÜSLÜMANLARIN bir kısmının , kendileri gibi olmayanları KAFİR gördüklerini, bizzat yaşayarak biliyorum.

AYNEN kimi sıkı Siyonist Yahudilerin , diğer insanları GOYİM görerek , yani, kendisi gibi YAHUDİ olmayanların , (( aklı sıra )) canı malı mülkü “”onun” için adeta farzdır, ele geçirilmesi zorunlu bir dinsel tenbihtir, emirdir.

BÖYLE bir Yahudi, bir GOYİMİ isterse öldürebilir.

BUNUN için asla yargılanmaz.

BİLİYORMUYDUNUZ yahut duymuşmuydunuz !!!BENZER şekilde , mevcut CB nının, ömür boyu BAŞKAN olmasını da, yürekten isteyen tavukların olabileceğini düşünüyorum.

YENİ ortaçağ diyebiliriz bu halimize.

NASIL ki arabistan SUUD ailesince.

ÜRDÜN ‘de ise Muhammedin soyu olduğu söylenen haşimilerin kırallığı var.

BRUNEİ adası da bizzat :

Brunei ya da resmî adıyla Brunei Barış Ülkesi DevletiBrunei Darü's-Selam Devleti Güneydoğu Asya'da Borneo adasında yer alan sultanlık. Ülkenin tek komşusu Malezya'dır. Başkenti Bandar Seri Begavan'dır. İslami monarşi ile yönetilen ülkenin resmi dili iseMalayca'dır. Ülkenin gelir kaynaklarının başında doğalgaz ve petrol vardır. Ülke ekonomisi Sultan 'ın ve shell in elindedir. AyrıcaKatardan sonra dünyanın en zengin ikinci ülkesi olarak kabul edilmektedir.

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah, eski gazeteci Malezyalı Azrinaz Mazhar Hakim ile 2005 yılında 3. evliliğini yapmıştır.”””

 

Böyle bir dümbüğün elindedir.

SONRA bu yazıyı Müslümanlar da okuyacak. SIKI Müslümanlar ama.

 

OKUMAYIN aslanım yazımı…

 



Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

    Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış..!



 
 HABERLER
 
EKSİK OLMAYIN YAŞIYORUM
12. BÖLÜM

Tarih : 19.04.2024
Devamı...
 
 
TUTUNAMAMAK
12. BÖLÜM

Tarih : 17.04.2024
Devamı...
 
 
 
 MAKALELER
 
BİR EMİNE ROMANI
İÇ DÜNYA ÖYKÜSÜ

Tarih : 10.01.2024
Devamı...
 
 
sonbahara merhaba
candan ve gönülden

Tarih : 14.10.2023
Devamı...
 
 
 
 GİYOTİN HAVUZU
 

2. BUYRUN
DEMEKKİ NEYMİŞ

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
7. BÖLÜM

Tarih : 27.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
6. BÖLÜM

Tarih : 26.02.2024 |
Devamı...

 

TUTUNAMAMAK
5. BÖLÜM

Tarih : 25.02.2024 |
Devamı...

 


 
 

 
 
ANASAYFA BİYOGRAFİ SIK KULLANILANLARA EKLE GİZLİLİK İLKELERİ İLETİŞİM


Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.

HÜSEYİN SUNGUR | Resmi Web Sitesi | huseyinsungur.com © Copyright 2015-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA